Om mig

Jeg har i mange år arbejdet med udvikling af organisationer & videregående uddannelser som både underviser og leder. Herefter har jeg arbejdet som selvstændig – ejer af firmaet Usource – med stressbehandling, coaching og psykoterapi.
Jeg har selv gået i jungiansk psykoanalyse i mange år – blandt andet hos den nu afdøde stifter af det danske Jung Institut, Eigil Nyborg og siden hans hustru Vibeke Vedel, og modtaget supervision i klientarbejdet af jungianske psykoanalytikere og certificerede ID psykoterapeuter under min fire år lange uddannelse til psykoterapeut v/ ID Academy i København.

Jeg er efteruddannet EFT parterapeut v/Jette Simon (2021) og har også taget uddannelse i brug af enneagrammet i terapien og i relationerne v/Flemming Christensen  (2020-22)

Herudover er jeg certificeret stressbehandler ved firmaet Human Support ( 2022.)

Hvad kan jeg gøre for dig?

Fokus i mit arbejde som psykoterapeut er gennem tillid og nærvær at understøtte din personlige proces, og skabe et tillidsfyldt rum hvor ubevidste konflikter,  følelser, og problemer med relationer kan bearbejdes, blive håndgribelige og vendes til åndelig udvikling.

Det er i mit virke vigtigt for mig at finde ind til kilden – drivkraften – i dig som klient, for at vi sammen skaber mening og kreativ udvikling.

Hvad er ID?

ID står for ‘integral dynamisk’. En ID Psykoterapeut forener terapeutiske metoder fra de traditionelle psykologiske traditioner – eksistentiel, humanistisk, kognitiv, psykodynamisk mv. terapi – med et spirituelt og holistisk menneskesyn. Læs mere på ID Psykoterapeutuddannelsens hjemmeside og se også her de syv vinkler på psykoterapi.

Dansk Psykoterapeutforening – Medlem