Referencer

Jeg startede i terapi hos Ulla, da jeg fik hende anbefalet af en bekendt. Jeg tog kontakt pga flere ting, men primært ift at jeg ofte oplevede angst. Jeg var nybagt mor da jeg først mødte Ulla, og efter nogle dybdegående, nærværende og reflekterende terapitimer, fik jeg bearbejdet en masse ting fra min fortid, som jeg ikke var klar over påvirkede min nutid i stor grad. Herunder bl.a. Årsager til min sociale angst, og udfordringer ift moderbinding og relationen til min egen mor, som havde en stor effekt på mit eget forhold til min lille datter. Det var en meget lærerig proces og jeg er utrolig taknemmelig for, at Ulla har bidraget til den bevidsthed jeg har idag omkring mig selv og mine nære relationer.

Har kendt Ulla siden 2012 hvor vi begge startede på ID Academy’s Psykoterapeut uddannelse indenfor Integral Psykologien undervist i holistisk og oplevelsesorienteret form. Min oplevelse af Ulla har været givende især gennem hendes positive og omsorgsfulde nærvær, lytten og forståelse. En følelse af at blive mødt med oprigtig interesse og Især tryghed, omsorg, tilstedeværelse og accept har for mig fyldt sammen med en stemning af lethed og eventyr. Jeg opfattelse Ulla som analytisk og kognitiv stærk med en særlig interesse for Jungiansk psykoanalyse, evnen til at bevare overblik over komplekse fortællinger og bidrage med kompetencer fra egne livserfaringer privat som professionelt. Det er min oplevelse at Ulla trods det analytiske også kan give slip på konklusioner og lade det uvisse udfolde sig med plads til at gå på opdagelse. Er sikker på Ulla vil bidrage med en masse postiv indflydelse for hendes klienter og omverden igennem hende praksis som privat. Tak Ulla! 

” et helt utroligt forløb, som jeg slet ikke troede var muligt….”

“Ulla hjalp mig med at identificere den uro jeg havde i både kroppen og sindet. Det har gavnet mig i hverdagen og i de situationer, hvor uroen var stærkest. Hun giver et trygt frirum til både at snakke og lære om sig selv.”

Jungiansk drømmetydning

Tak, tak for vor samtale… Du er ret god til det der….. Godt du er der…