Om mig

Jeg har i mange år arbejdet med ledelse og udvikling af videregående uddannelser som proceskonsulent, studierektor, og uddannelsesdirektør. Herefter har jeg arbejdet som selvstændig stifter af firmaet Usource – med konsulentydelser og psykoterapi.
Jeg har selv gået i jungiansk psykoanalyse i mange år – blandt andet hos den nu afdøde stifter af det danske Jung Institut, Eigil Nyborg og siden hans hustru Vibeke Vedel, og modtaget supervision i klientarbejdet af jungianske psykoanalytikere og certificerede ID psykoterapeuter.

Jeg er efteruddannet EFT parterapeut v/Jette Simon og har også taget uddannelse i brug af enneagrammet i terapien og i relationerne v/Flemming Christensen.

CV

  • Eksamineret og certificeret psykoterapeut, 2016 v/ ID Academy og medlem af Dansk Psykoterapeutforening
  • MBA – Leadership and Innovation in Complex Systems v/CBS & Learning Lab Denmark, 2009
  • Mag.art i Film- og Medievidenskab, Københavns Universitet, 1991
  • Journalism and Development Communication, Diplomuddannelse, The Xavier Institute of Communications, Mumbai, 1989

Hvad kan jeg gøre for dig?

Den røde tråd i mit arbejde som psykoterapeut er gennem tillid og nærvær at understøtte dine personlige processer, og skabe et terapeutisk rum hvor ubevidste konflikter, undertrykte følelser, problemer med relationer kan bearbejdes, blive håndgribelige og vendes til åndelig udvikling.

Det er i mit virke vigtigt for mig at finde ind til kilden – drivkraften – i den enkelte klient, og at vi sammen skaber mening og kreativ udvikling.

Hvad er ID?

ID står for ‘integral dynamisk’. En ID Psykoterapeut forener terapeutiske metoder fra de traditionelle psykologiske traditioner – eksistentiel, humanistisk, kognitiv, psykodynamisk mv. terapi – med et spirituelt og holistisk menneskesyn. Læs mere på ID Psykoterapeutuddannelsens hjemmeside og se også her de syv vinkler på psykoterapi.

Dansk Psykoterapeutforening – Medlem